לפי המסורת הסינית המסורתית

(TCM (Traditional Chinese medicine

השליה עוברת תהליך אידוי עם צמחים "מחממים", לימון, פלפל וג'ינג'ר. לאחר מכן, תהליך של כתישה לאבקה לצורך השימוש הסופי. אם אתם מתכננים לקפסל, לטמון או לעשות בשליה שימוש אחר, אוכל בשמחה לייעץ ולעזור.

לצפיה/קריאה נוספת

Does eating placenta offer postpartum health benefits?

British Journal of Midwifery • July 2012 • Vol 20, No 7

מרכבת הנהר הסגול

zĭ hé chē  =

Purple River Vehicle

Latin: Placenta Hominis

בסין נעשה שימוש בתרופות שליה במשך יותר מ-1400 שנה.

שם משתמשים בשליה לצרכים מגוונים כולל בעיות פריון, חיזוק מערכת חיסונית, אסטמה, בעיות בכבד, דלקת פרקים ועוד מצבים רבים נוספים.

בחדרי לידה בסין מתגאים הרופאים שאינם חולים בחורף בגלל זמינות השליות וכל גניקולוגית שמכבדת את עצמה, מחזיקה במגירת העץ שמתחת לשולחנה מלאי שליות מיובשות ומחלקת אותם לכל הנשים שמגיעות עם סימפטומטי חולשה וחסר דם.
כיום כאמור, צריכת קפסולות שליה הינה תופעה נפוצה מוכרת ומקובלת גם בקרב נשים באירופה ובארה"ב.

קיימות מסורות רבות הנוגעות לשליה, עץ החיים, לאחר הלידה.

בתרבויות מסויימות היו תולים את השליה על העץ, משיטים בנהר, קוברים ליד דלת הבית או תחת עץ או שיח מיוחדים.